Hidd el, hogy megérdemelsz egy független életet!



Én egy egészen speciális helyzetben voltam még nem régen, amikor Irénke, anyuka gyermekkori barátnője oldásra hívott Székesfehérvárra. Azt sem tudtam mi az de azt mondta kell nekem. A férjemnek évek óta nem volt munkája, én tartottam el az egész családot. Irénke tisztában volt a helyzetemmel. Reggeltől késő estig dolgoztam vezető beosztásban, az öt éves kisfiam csak hírből ismert. Hétvégenként takarítani jártam. Két éve a karácsonyon kívül egyetlen szabadnapom sem volt. Már egy éve éreztem, hogy ezt sokáig nem bírom, de másként nem tudtuk fizetni a hitelt, és enni adni a kisfiamnak. Kezdtem rájönni, hogy a férjem kényelme inkább élősködés. Nem szeretett dolgozni, és azzal az alibivel maradt otthon, hogy kell valakinek a kicsit óvodába vinni, bevásárolni, stb... Gyanakodtam, hogy van valakije, mert akárhányszor hívtam, szinte soha nem vette fel a telefont, és mindig kitalálta, hogy éppen miért nem tudta felvenni. Kiderült, hogy sokszor lepasszolja a kisfiamat a szomszédba. Megtaláltam végül a módját, hogy lebuktassam. Akkor azt éreztem, ezt nem élem túl. 


Azt kiáltozta, hogy úgyis elveszi tőlem a kicsit, mert én két éve nem törődöm vele. Elegem lett, változtatni akartam. Így azt gondoltam bármit megtennék még ha nem is annyira hittem ebbe az egészbe. Rögtön éreztem hogy jó helyen vagyok, Viki és Márti személye megnyugtatott. Hittem hogy most gyökeresen megváltozik az életem. De ezt már éreztem akkor. Oldáson előző életemet láttam, mikor férfi voltam, és a mostani párom vettem feleségül, mert nagyon gazdag volt, aztán leléptem a pénzével. Kezdtem megérteni a mostani helyzetet.


Oldásban elkezdtem visszaépíteni a szétesett személyiségem, aztán karrierre, pénzre, végül a párkapcsolati oldásokra mentem. Arra volt szükségem, hogy visszaszerezzem az önbizalmam. Éreztem, hogy megerősödöm. Fél évig szinte jártam rendszeresen. Sikerült normálisan elválnom, meggyőztem a férjemet, hogy ennek csak így van értelme.


Amitől rendkívül megijedtem az volt, hogy elküldtek a munkahelyemről. Azt hittem, nálam ez fordítva működött. De öröm jött az ürömbe, hogy jött helyette más, ahol jobban be tudom osztani az időmet, és marad a fiamra is.  Olyan gyorsan történt minden, időm sem volt felfogni a dolgokat. Az önbecsülésem kezdett visszatérni, egyre több visszajelzést kaptam ez irányba. Több lett az időm, elkezdtem magammal foglalkozni. Egyre több könyvet olvasok, úgy érzem, fejlődök. Eljárok meditálni, nyugodtabb vagyok, úgy érzem, egyre értékesebb ember vagyok. Hihetetlen jó emberek kerültek az életembe. Tudom, hogy lassan készen állok a párkapcsolatra is, de azon még dolgozom picit.

Hálás vagyok Vikinek, magamnak és az Univerzumnak! Zsófi



Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések