Van bátorságod a sikerhez?




 Rengeteg emberrel találkoztam életem során, akik megteremtették azt az életet, amiről mindig is álmodtak. Talán sokan úgy gondolják, hogy ők jobb csillagzat alatt születtek. Én nem hinném. A céljaik sokkal erősebbek voltak, mint a kifogásaik, és szembementek azzal, amitől féltek. Mert IGEN, sikertelennek és középszerűnek lenni könnyű, mert nem kell hozzá kilépni a komfortzónánkból. 


Ha a saját utadat járod, és elkezded felkutatni azt az embert, aki valójában vagy, azt kockáztatod, hogy elfordulnak tőled azok az emberek, akik szerették az álarcaidat. Ha önmagad vagy, ha kiállsz magadért, nem biztos, hogy bele tudnak vonni a kicsinyes játszmáikba, és ez nem tetszik nekik. Ez fájdalmas lehet!


Igen, lesznek emberek, akiknek az útja nem arra tart, amerre a tiéd. Ez nem ok arra, hogy ne akarj sikeres lenni. A sors megjutalmaz olyan igaz barátokkal, akik veled egy úton járnak! Akiknek az értékrendje hasonló a tiéddel. Azokkal az emberekkel, akiknek a társaságában hazatalálsz. 


S hogy sajnálod-e a régi, elnyűtt önmagad? Nem hinném... 

Lesznek emberek, akiket felemelsz magad mellé, és lesznek, akiknek el kell engedned a kezét. De ne engedd, hogy ők húzzanak le téged! 


Bármire képes vagy, ha nem a kifogásokat keresed, hanem nekiállsz cselekedni. A vonzás nem arról szól, hogy feladod a rendelést és várod az álmod, hanem arról, hogy észreveszed a lehetőségeket, és a félelmeid ellenére nekiállsz cselekedni. Mindezt azért, mert él benned egy vágy. Van egy álmod, amiben te játszod a főszerepet. Egy álmod, amiben boldog vagy, sikeres és a környezetedben minden ember elégedett. Egy ilyen világban érdemes élni. Akkor azt mondom, értelme van annak, hogy erre a bolygóra megszülettünk…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések