Aktuális programok


Aktuális programok


Az oldásokról bővebben: 2017. Március 5. vasárnap 10-15 óráig: Párkapcsolati karma és Atlantisz oldása


Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy a bölcsesség lencséjén át megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól.

Átélhetjük a teljességet, amikor még egész volt a lélek (a szétválasztás az ikerlelkek létezésének az oka), ezzel beaktiválva ezt az energiát.

Van, hogy találkozol valakivel, és ez a találkozás valódi, vagyis a lelketek is megérinti egymást. Ám a lélekben berögzött minták, blokkok, melyeket magunkban hordozunk, megsemmisítik a lehetőséget és semmivé foszlik. Szenved mindkét fél, és szinte magyarázat sincs arra, miért nem tudják megélni a szerelmet. Sokszor van az, hogy az egyik fél nem mer lépni, túl nagy benne a megfelelni vágyás, vagy egyszerűen fél a saját érzéseitől. De felmerülhet a méltatlanság akadálya, amikor kevésnek érzi magát egy számára tökéletesnek tűnő kapcsolathoz. Akár így vagy úgy, minden esetben szenvedés a vége. Néha magyarázat sincs rá, de a két fél külön, messzi távolságban vágyakozik egymás után, miközben a fizikai világban egy másik életet él. A szenvedés önmarcangoláshoz vezet, lelki gyötrelmekhez, sok esetben testi tünetekhez és az életenergia csökkenéséhez. Mindkét fél képtelen a továbblépésre, és megállítják az életüket. Van, akik éveket tékozolnak el ebben az állapotban.  Ennek okát kutatjuk és oldjuk a nap folyamán. 

Ezen oldás segítségével közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, a másik felünkhöz és életfeladatunkhoz egyaránt. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2017. Március 11. szombat 10-15 óráig: Emberi kapcsolataink oldása jelen-, illetve előző életeinkben, 
a család és a párkapcsolat összefüggései

Gondolkodtál már azon, miért van, hogy egyes  emberek már az első találkozáskor szimpatikusak Számodra és kellemes érzés költözik a szívedbe, amikor meglátod őket? Míg mások ellenszenvet váltanak ki, mielőtt bármit is mondanának? 
Azok az emberek, akikkel a sors összehoz bennünket, nagy valószínűséggel részei voltak már elmúlt életeinknek. 
Sokszor nem értjük emberi kapcsolatainkat. Azok a lelkek újra találkoznak, akik előző életeikben nem oldották meg közös feladataikat. Érzelmeink mindig jelzik, kivel van megoldandó feladatunk. 
Az oldás nem csupán abban segít, hogy fényt deríts rá, 1-1 embertársaddal volt-e múltbéli közös életed, de segít a negatív karma feloldásában, és a kapcsolat megértésében. 
A karma angyalai megnyitják az emlékezés kapuit, melyen besétálva közelebb kerülhetsz önmagadhoz, és másokhoz. 

Ha megérted a kapcsolat múltját, megváltoztathatod a jövőjét. Az oldás segít a megbocsátásban, az elfogadásban, és az elengedésben. 

Ha érteni szeretnéd bármilyen emberi kapcsolatod rendeltetését, vagy feloldani negatív blokkjaid, melyek visszatartanak a valódi szerelem megélésétől, várunk szeretettel. 

Abban is segít a nap, hogy megértsd, milyen összefüggések vannak családod és párkapcsolataid között, miért vonzod be újra és újra ugyanazon helyzeteket. Ha megérted az örökölt mintákat, könnyűszerrel szabadulhatsz meg tőlük. Itt az ideje, hogy megérts, miért nem engedted be eddig szívedbe a valódi szerelmet.

Március 19. vasárnap 10-15 óráig: A bőség napja: A család és az életfeladat, anyagi helyzet összefüggései. Családi átkok, létbizonytalanság és anyagi illúziók oldása

Vajon miért vonzom be újra és újra ugyanazt a helyzetet? Miért nem tudom azt az életet élni, amit megálmodtam magamnak? Mintha lenne egy hatalmas erő, ami visszahúz, ami nem engedi, hogy haladjak - mondják sokan. 

A nap folyamán arra kaphatunk választ, miféle összefüggések vannak a családunk (amibe beleszülettünk) és életünk feladatai között. Hogyan öröklődnek a családi minták, melyekkel újra és újra megteremtjük ugyanazokat a helyzeteket, a szegénységtudatot az áldozatszerepet. 

Találkoztam már több olyan emberrel, ahol egy családi átok hatott már sok generáción át, és ez akadályozta meg, hogy a bőség testen öltsön a fizikai valóságban. És most bőség alatt nem csupán a pénzt értem, hanem mindent, amitől az ember gazdagnak érezheti magát (sikeres karrier, szerelem, család). 

Ha nem érted életed történéseit, ha úgy érzed, mindig csak kihasználnak, ha nem tudsz bánni a pénzzel vagy elveszettnek gondolod magad, hasznos lehet Számodra az oldás. 

Bőség, gazdagság, életfeladat és annak családi összefüggései a fő témája a napnak. Életed egy tükörkép, melyben láthatod belső világod. Legkáprázatosabb iróniája, hogy amire mindannyian vágyunk, azzal mindannyian rendelkezünk. 

Az egyéni meghatározások, hozott- és öröklött családi minták, előző életekben szerzett élmények teremtik meg tapasztalataidat. 

Azon blokkokat oldjuk, melyek a családból öröklődtek, és elválasztanak a lelki és fizikai bőség megtapasztalásától. 

Úgy érzed, munkahelyed, karriered nem nyújtja azt a belső szabadságot, elismerést és lelki gazdagságot, melyre vágysz? A nap többi része pedig arról szól majd, hogy miként találhatjuk meg valódi hivatásunkat, és hogyan teremthetjük meg belső és külső gazdagságunkat a kozmikus törvényszerűségek segítségével. 

Hogyan gondolkodjunk spirituálisan a gazdagságról?

Mi módon teremthetünk magunknak olyan gazdagságot és hitet, amely boldoggá teszi életünket? (pénz, karrier, egészség, szerelem, párkapcsolat, család)

Alakítsd úgy az életed, hogy az a környezeted javát is szolgálja. 

Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy belső, lelki gazdagsága és bősége idővel anyagi formát öltsön.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2017. Március 25. szombat 10-15 óráig: Önbüntető programok oldása, ezek összefüggései a családból hozott mintákkal, magzati kor- és gyermekkor sérüléseinek oldása
Születésünk óta meghatározza hitrendszerünket az a család, melybe beleszületünk. Szüleinktől kaptuk szokásainkat, hiedelmeinket, sokszor pedig félelmeinket, fájdalmainkat is. Bár nem véletlenül választottuk őket, és akartunk a gyermekük lenni. Tudtuk, hogy pontosan ezen megtapasztalásokra van szükségünk a fejlődéshez. 

Azonban rengeteg felesleg, negatív hitrendszer, félelem és fájdalom akadályozza előrejutásod, amiknek szinte nem is vagy tudatában. 
Egész egyszerűen nem tudod, miért vonzod újra és újra ugyanazt a helyzetet. Mintha tudatalatt követelnéd magadnak a szenvedést…
  • Újra megaláztak… Újra becsaptak… Újra elhitették velem, hogy szeretnek… Újra reménykedtem… Újra ugyanaz a bajom… - mondogatod magadnak, s nem érted, mi történik körülőtted. Önbüntető programjaid folyamatos figyelmet követelnek Tőled. Azt akarják, hogy észrevedd, valamit meg kell gyógyítani. 
Ezen mintákat mind elmúlt életeidből, mind a családból hordozod magadban. Addig fognak akadályozni a boldogulásban, míg el nem távolítod őket az útból. 

Édesanyád érzései meghatározták magzati korodat, így ha ez egy “problémákkal” teli időszak volt számára, akkor azóta is azt érezheted, hogy az élet csupán problémákból és szenvedésekből áll. Ha nem tervezett gyermek voltál, esetleg más neműnek vártak, szintén gyötörhet a bűntudat, sokszor magad sem tudod, miért. Azóta is mindenkinek próbálsz megfelelni, és azt érzed, kevés vagy.  

Ezen blokkok kerülnek oldásra a nap folyamán, hogy megszabadulhass gyermekkorod fájdalmaitól, a folyamatos önbüntetésektől, félelmektől, hogy szabadabban élhesd meg feladataid, és rátalálhass valódi önmagadra. 2017. Március 26. vasárnap 10-15 óráig: Párkapcsolatok elengedése és lezárása, szerelmi mágiák- és szexuális blokkok oldása


Ha valódi, őszinte szerelemre, feltétel nélküliségre, odaadásra, megbecsülésre vágysz, ideje elengedned a múltból hozott sérüléseid. 

Érzelmi életed erőteljesen meghatározza a szüleid párkapcsolata, illetve az, milyen tanulnivalókat hoztál magaddal erre az életedre. 

Ha találkoztál a múltban olyan emberekkel, akik megérintették a lelked, és nem úgy alakult a kapcsolat, mint szeretted volna, sérüléseket szenvedtél, melyek ott munkálkodnak mélyen belül. Lehet, hogy többször vonzottál be hasonló helyzeteket. 
Azt hiszed, már régen megbocsátottál, elengedted a személyt, mégis folyton csalódsz. Még mindig nem becsülnek kellőképpen, még mindig kihasználnak, még mindig nem vállalnak fel, nem szeretnek eléggé... még mindig… még mindig… S nem tudod, hol a hiba. Itt az idő feltárni a múltat, és elengedni a mérgező érzéseket. Megbocsátani azoknak az embereknek, akik összetörték a szívedet. Itt az idő a lezárásra akkor is, ha olya régóta hitegetnek. Adj magadnak esélyt a boldogságra.

A boldogtalanságod oka sosem a másik ember, hanem az érzéseid önmagad felé. Az határod meg, ahogyan önmagadról gondolkodsz. A mésik személy csupán a tükröt mutatja Neked. 

Itt az idő, hogy visszakapd a szíved, hogy odaajándékozhasd annak az embernek, aki megérdemel Téged. 

Hogy odaadhasd magad testileg-lelkileg annak, aki nem csak elvenni akar, hanem adni is. Akivel kiteljesedett szerelemben, harmóniában létezhetsz, mindenféle elvárás és megfelelni vágyás nélkül. Ez az ember létezik, s talán arra vár, hogy Te is megtedd az utolsó lépéseket. 

Gyógyítjuk a szexuális blokkokat, hogy mind testileg, mind lelkileg képes légy megélni egy magasabb rendeltetésű kapcsolatot. 

Visszatalálsz önmagadhoz, így fog Rád találni az a megfelelő társ, aki a valódit látja Benned. 
2017. Április 2. vasárnap 10-15 óráig: CsaládfatisztításMinden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!Szép napot kívánunk! Viki, Márti

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése