Csillaglények





Jellegzetes emberek – A csillaglények szeme mandulavágású, vagy félhold alakú, efelé mutató, mint az n betű. Gondoljunk Bette Midler szemeire.

Apró termet – A legtöbb testet öltött csillaglény alacsony termetű, vékony és vékonycsontú. 

Átlagos kinézet – Arcvonásaik egyszerűek, és általában nagyon hétköznapi öltözködésük. Mintha be akarnának olvadni a háttérbe, és nem akarnak felhívni magukra a figyelmet. 

Szokatlan aura – A csillaglények aurájában, a testüktől kifelé mutató, szivárványfényű sugarak vannak. Az földi dimenziókból származó lények és emberek aurája úgy veszi körbe a testet, mint egy tojáshéj. Ezek a különös auramintázatok jól láthatóak a Kirlian és az aura fotókon. 

Rugalmas életcél – Életcéljuk a segítségnyújtás, szükség szerint. Csillaglények ajtaja nyitva áll az idegenek előtt, és sok-sok embernek segítenek, anélkül, hogy törődnének azzal, hogy kapnak-e ezért köszönetet. Azért vannak itt, hogy kedvesek legyenek, hogy kollektív munkájukkal csökkentsék a bolygón a stresszt és az erőszakot. A csillaglényeknek ezért gyakran nincs konkrétabb életcéljuk, minthogy mindenkinek segítsenek, aki rászorul. Ezért általában teljesen átlagos munkahelyeken dolgoznak, ahol sok embert tudnak elérni bátorító szavaikkal és felemelő hozzáállásukkal.

A békés és őszinteség szeretete – Nagyon kevéssé tolerálják az őszintétlenséget és az erőszakot. Olyan bolygókról érkeztek, ahol az ilyesmi nem fordul elő, ezért nem tudnak mit kezdeni a hitetlen, manipulatív vagy erőszakos emberekkel. Mivel nincs megfelelő képességük a földi problémák kezelésére, a testet öltött földönkívüliek gyakran küzdenek pszichiátriai zavarokkal, mint amilyen az attention deficit disorder és a skizofrénia. 

Szokatlan kapcsolatok és családi helyzet – Mivel bolygóikon más szokások uralkodnak a családi élet, gyermekszületés, szaporodás és szex terén, a csillaglények gyakran nem kötnek földi házasságot, és nem vállalnak gyereket. Nincsenek szinkronban a nyugati kultúra romantikus ideáljaival, ez nem az ő stílusuk. Ezenkívül tisztában vannak azzal is, hogy a családi élet akadályozhatná őket abban a fénymunkában, amiért ide érkeztek ebben az épületben. Nagyon gyakori, hogy egy női csillaglény egy nála sokkal fiatalabb férfiba lesz szerelmes, aki az ő csillag csoportjukból származó lélektársa. 

Másság érzése – A csillaglények mélyen belül tudják, hogy ők nem a Földről származnak. Gyakran egész életük azzal az érzéssel telik, hogy nem illenek ide. Egyik csillaglény mesélte: „Mindig az az érzésem volt, hogy ideejtettek, erre a bolygóra, és várok valakire, aki visszajön értem és hazavisz.” A lelkük mélyén tudják, hogy biológiai családjuk nem az „igazi „ családjuk, és gyakran azon gondolkodnak, hogy talán örökbe fogadták őket.


Dr. Doreen Virtue

Megjegyzések