Amikor végre beteljesül egy szerelem



Szia Viki, miután a oldaladat olvasgattam, sürgősnek éreztem, hogy oldjam magam, mert van egy férfi az életembe, akiről mindig éreztem, hogy ő az igazi, a lélektárs, de nem tudtam közel kerülni hozzá. Mindig azt mondta, ő csak barátként tekint rám. Sokszor meg is szakadt kis időre a kapcsolatunk, de végül mindig visszatért az életembe. Ennek akartam a végére járni. Én arra gondoltam, hogy vagy segít abban az oldás, hogy egymásra találjunk, vagy ha nem, akkor talán segít abban, hogy végre tovább tudjak lépni.  Végigsírtam eleinte a meditációkat, ahogy elkezdtem megérteni az életemet. Egy óriási nyugalom árasztott el. 

Az előző életes lélektárs oldás volt a kedvencem. Kicsit tartottam az egésztől, féltem, hogy majd nem látok és érzek semmit. Ez szerencsére nem így lett. Még most is a varázsa alatt vagyok. 

Mint kiderült, jó sok blokk van ezen a kapcsolaton, amely nem engedi az energiák szabad áramlását. Több olyan életem is volt, amikor vallási okokból cölibátusi fogadalmat tettem, és ennek hatása még ebben az életemben is működött. Kiderült, hogy 3 életünkben is boldog házasok voltunk, de mindháromban valamelyikőnk nagyon fiatalon 20-25 évesen meghalt. Ezért volt bennünk mélyen tudatalatt az, hogy nekünk nem szabad összejönni, mert újra ez történik velünk. Ahogy ez oldódott, magától elkezdett keresni a fiú, és azt mondta, hogy megmagyarázhatatlan módon egyfolytában a fejében járok. Elképesztő volt látni és érezni, ahogy közeledünk egymáshoz. Minden olyan gyorsan történt, hogy még fel sem eszméltem most sem. Nászúton pedig Spanyolországban voltunk, ahol az utolsó közös életünket töltöttünk. És valóban, mindkettőnknek olyan érzése volt, hogy hazaérkeztünk. Ebben az életünkben pedig befejezzük, amit akkor elkezdtünk. Anyukámmal végre jobb lett a kapcsolatunk, meg tudtunk egymásnak bocsátani, munkám is lett hosszú idő után. Köszönöm! (Ibolya, 30 éves)



Megjegyzések

  1. Kedves Ibolya,
    Fantasztikus volt olvasni a tortenetedet...
    Szivbol remelem, hogy a mai napig boldogsagban eltek!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése