Elmúlt életem felismerései




"Zsuriniki, sokszor eszembe jutottál az elmúlt hetekben mert dél- és közép-amerikai álomtúrán vettem részt, és emlékeztem az Argentin kalandodra. Lehet, hogy a bejegyzésed is befolyásolt, de már úgy érkeztem hogy vártam a csodát. Ecuadorban voltam először, majd Kolumbia és Panama.

Kolumbiában egy családnál voltunk második nap ebédre. Nagyon finom csirkés levest ettünk, valami helyi specialitás. Háromszor szedtem belőle, mást nem is bírtam enni. Azt mondta a házi úr, biztosan előző életemben ott éltem, mert az europai emberek nem szeretik azokat az ízeket. Kicsit meglepődtem. Mivel nem ismerem az ottani embereket, nem tudtam, hogy ezt most viccből mondja ahogyan én is szoktam viccelődni vagy komolyan. Kiderült, hogy teljesen komolyan gondolta. Sokat beszélgettünk ezekről a dolgokról. És képzeld Viki, kiderült, hogy az Úr is látja az előző életeket mint te! Meséltem rólad is neki. Igazából azon lepődtem meg, hogy elmesélte az ausztrál bennszülött életemet, szinte szó szerint úgy mint te. Eddig is hittem ezeket a dolgokat de mostmár egy csomó bizonytékot is szereztem. Amin még meglepődtem, hogy Kolumbiában majdnem mindenki drogozik, és elmondta a bácsi, hogy a marihuána segíti az égi kapuk megnyitását, segít látni az előző életeket és segít kommunikálni elhunyt lelkekkel. Hát, nem tudom... Lehet, hogy csak azért vagyok ebben hitetlen, mert drogellenes vagyok. De attól még lehet, hogy igaz. Az biztos, hogy nekem hiteles volt a bácsika.

Úgy éreztem magam,mintha már ezerszer jártam voltam ott, a spanyol is tök jól megy. Bár kevés időm volt ott a lelki dolgokkal foglalkozni az biztos hogy még visszamegyek a régi életeim után nyomozni. 

A meditációid sokmindent meginditottak bennem, azóta könnyebben jönnek a dolgok sokkal. Már otthon is tudok meditálni és az emberi kapcsolataim is rendbe jöttek, szinte mind. A karrierem alakul, és szerelmes is vagyok. 

Még érdekességek: ha arra jártok mindenképpen egyetek olyan cukorkát amit gyümölcsből készítenek, meg sült hangyát is. Tök finom. :-)" (Martin, 26 éves)



MentésMentés

Megjegyzések