Védőburok meditáció





E gyakorlat segítségével megtapasztalhatod, átélheted a feltétel nélküli szeretet érzését. Laza öltözékben helyezkedj el kényelmesen egy nyugodt helyen.

- Csukjuk be szemünket, lábaink legyenek kissé terpeszben. Most nyújtsuk ki karjainkat, és írjunk le velük nagy köröket a testünk körül. Hagyjunk nagy teret magunk körül, és nyújtsuk ki az ujjainkat. Hajlítsuk be kezeinket, majd mozgassuk őket a derekunknál.

- Most engedjük le karjainkat, lábainkat pedig közelítsük egymáshoz. Még mindig csukott szemmel képzeljünk testünk körül egy nagy, fehér energiabuborékot, akkorát, amekkora területet az imént karjaink mozgatásával kijelöltünk. Lássuk, amint az erős és rugalmas energiabuborék teljesen körbeveszi a testünket: ez a buborék az auránk vagy energiamezőnk.

- Amint lelki szemeinkkel figyeljük a buborékot, próbáljuk meg nagyobbra fújni, mintha egy még nagyobb és vastagabb takaró venne körül bennünket. Miután elképzeltük, legyünk biztosak abban, hogy ez valóban meg is történt. Engedjük, hogy néhány percig átjárjon az a boldog érzés, hogy új nagyobb auránk van. Bármekkorát alkothatunk magunknak, amekkorát csak szeretnénk.

- Ezután képzeljük el, amint egy rózsaszínű szeretetenergia a buborékunkba áramlik. Ehhez kérjük őrangyalunk segítségét. Ez az erős, védelmező, rózsaszínű energia a tiszta, feltétlen nélküli szeretet energiája. Maradjunk ennél a képnél, amíg jólesik.

- A gyakorlat befejezéseképpen nyissuk ki a szemünket, élénkítsük fel testünket, lazítsuk ki kezeinket, lábainkat. Térjünk vissza a valóságba.

A gyakorlat elvégzése után igyunk meg egy italt, ami szintén hozzásegít az itt és a most-ba való visszatéréshez.


Részletek az: Angyali titkok c. könyvből.

Megjegyzések