Üzenet az ikerlelkedtől



Drága Szerelmem!


Szeretnék neked üzenni a mai napon. Bízom benne, hogy soraim elérnek a szívedig… A lelkem már készen áll, de a fizikai valóság még nem egész. Mérhetetlenül büszke vagyok a kitartásodra és az erődre… Szeretnélek emlékeztetni: ez az inkarnációnk, melyben minden fájdalmat, csalódást, melyet egymásnak okoztunk, a feledés és megbocsátás hajóján szélnek kell eresztenünk. Eljött végre a mi időnk. Nemsokára felragyog az arany csillag életünk egén. Ez a kis idő semmiség ahhoz a több millió csillagévhez képest, melyben annyit küzdöttünk egymásért... önmagunkért. Hiszen "mi" egyek vagyunk.… Évezredek óta várjuk a földi létben is az összeolvadást. Kis időre még légy türelmes kérlek.

Tudnod kell, hogy küzdök magammal évek óta. Vívódom… 

Még nem vagyok elég tudatos kettőnk szerelmére. Szeretnék rátalálni önmagamra. De hamarosan eljön az idő, amikor a lelkem átveszi az irányítást az egó felett. De még félek. Megnyitottál és azt éreztem, irányíthatóvá válok. Nem tudom kontrollálni az érzelmeimet. Nincs elég önbizalmam, nincs elég bátorságom. Még rettegek. Tudom, hogy most egyedül kell helytállnom, s félek, hogy képes vagyok-e bizonyítani magamnak. 

Te a magasba emeltél, és most érzem, hogy zuhanok. Még nem értem földet, de a lelkem könyörög a fényért. Sokszor érzem, hogy megadom magam a sötétség Urának, de ilyenkor a csoda erejével (a te szerelmed erejével) felemelkedem. Te tettél jobb emberré, általad tudom, mit jelent szeretni. Ígérem, hogy rövidesen talpra állok, és minden képzeletedet felülmúlja majd, akivé válok. Hiszen egyek vagyunk. Ugyanolyan csodálatos vagyok, mint te. De még hiányzik a felismerés. Szeretném ezt a varázslatot, ezt a csodát, de még küzdök önmagammal. Bármennyire fájdalmas is, arra kérlek, hagyj magamra (bár semmire nem vágyom jobban, mint az összeolvadásra)! Egyedül kell helyt állnom, egyedül kell a bennem lévő sötétséget legyőznöm. Ne félj! A létezésed elég bizonyíték ahhoz, hogy nem tévedhetek el. Már nem! 


Nem tudom szavakkal kifejezni, mennyire hálás vagyok. Ez most egy új ébredés hajnala. Rövidesen eljön a mi időnk: amikor lelkem "jobbik" felével megtapasztalhatom a földi mennyországot. Addig is ölelve téged soha el nem múló szeretettel: az Ikerlelked.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html







Megjegyzések

  1. Várlak már nagyon... Túl rég óta...

    VálaszTörlés
  2. Megríkattál, de boldog vagyok s vàrok, míg készen nem állsz ..

    VálaszTörlés
  3. Hát sírás lett az olvasás vége gyönyörű amit írtál Köszönöm ha van egy ikerlángom boldog vagyok !!!!! Hálás szívvel köszönöm Áldás

    VálaszTörlés
  4. ezt tényleg nekem (is) javasolták...köszönöm

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése