Fogadd be a szerelmet!



Aki folyton, görcsösen a társát keresi, csupán önmaga elől menekül. 

Inkább köt kompromisszumot, mint hogy kivárja a megfelelő időt. Áldozati szerepbe bújik, mártírrá válik. Elvisel bármit, csak ne legyen egyedül. Függősége oly erős tud lenni, hogy képes bárkiben meglátni az “IGAZIT”. 


Inkább ábrándokba merülve éli életét, mint hogy megismerje önmagát. De vajon mik azok az érzések, amik annyira hiányoznak neki? Mit akar mindenáron pótolni egy társsal? Mik azok a sebek, amiket kétségbeesetten próbál elfedni a lelke mélyén? Ki- vagy mi hiányzik neki valójában? 


Ahhoz, hogy egy számára harmonikus kapcsolatban létezni tudjon, harmonikussá kell válnia. A hiány csak hiányt vonz. A teljességre a teljesség rezonál. 

Hogy várhatja valaki, hogy teljes odaadással fogják szeretni, ha ő nem tudja szeretni önmagát? Hogy várhatja, hogy az élet adjon, ha képtelen a befogadásra? Ha állandóan csak adni akar... Hogy várhatja valaki az “Igazit”, miközben megelégszik bárkivel? 


Ha képes szembenézni önmagával, meggyógyítani a szívét, elengedni a régi, fájó érzéseket, nem okozna gondot önmaga szeretete és elfogadása. Ez a legfontosabb, hiszen így azt a társat vonzza magához, aki szintén így érez. Akinek nem pótlék lesz, hanem elérhető élmény. Aki majd egyenrangú társként kezeli őt. Hiszen mindannyian erre vágyunk… 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



MentésMentés

Megjegyzések

Megjegyzés küldése