Szabadulj fel!




Az emberek többsége vágyik a változásra, azonban azt is szeretnék, hogy sokminden maradjon a régi. Ők például nem akarnak változni. Átadják a hatalmat és a felelősséget a világban zajló eseményeknek, így ők továbbra is maradhatnak az ártatlan áldozatok. 


Nagyon sokszor önmagukkal sem tudnak őszinték lenni. Elhitetik, hogy készen állnak a változásra, közben nem tesznek soha tudatos lépéseket.


 Elsőként érdemes lehet szembenézni a régóta cipelt fájdalmakkal, múltbéli mintákkal, amik elhitetik, hogy nem vagy méltó a boldogságra. Ha megérted a múltbéli döntéseid, akkor képes leszel elfogadni a jelent. Ez soha nem beletörődést jelent, csupán megérted, miért tart itt az életed. 


Becsaphatsz bárkit, de a saját lelkedet soha! Ott zakatol belül, folyamatos feszültséget okozva, hogy vedd észre végre, valami nem az útján halad. Valamit tenni kellene! 


Ha végre szembenézel önmagaddal, megértések születnek benned. A megértések velejárója pedig az elengedés és a megbocsátás. Ezt a felszabadult állapotot pedig szabadságnak hívják…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések