A csillagjegyek kristályai



Találd meg a szerencseköved!

Egy jól megválasztott kristály képes pozitívra hangolni testünk és lelkünk energiarezgéseit, és távol tartja a negatív hullámokat - ezzel pedig a szerencsét is bevonzhatjuk az életünkbe!

Az, hogy melyik állatövi jegy uralma alatt születtünk, meghatározza azt is, milyen problémákkal kell a leggyakrabban szembenéznünk, és melyik kristály hozhat nekünk szerencsét!



Kos 

Hajlamos meggondolatlanul cselekedni. A Lazulit nyugalmat hoz az életébe, és segít megérteni a lélek mélyebb összefüggéseit. Talizmánként viselve szerencsét hoz a Kos jegy szülöttének.



Bika

Nehezen gyűjt erőt a változtatáshoz, hajlamos a makacsságra. Az Achát erőt és lendületet ad az újrakezdéshez.



Ikrek

Érdeklődése sokszínű és szerteágazó, emiatt azonban szétforgácsolódhat az energiája. Az összeszedettség elérésében segít a Jáspis, amely a negatív energiákat is elnyeli.

Rák

Érzelmes és gondoskodó, ám hajlamos a túlzott befelé fordulásra. A Jáde bátorrá és magabiztossá tesz, és védi az aurát a negatív hatások ellen.



Oroszlán

Nagyvonalú védelmező, ám időnként cserbenhagyja az emberismerete – a rafinált, aljas szándékkal szemben szinte védtelen. A citrin segít a tisztán látásban, és megvéd a negatív hatásoktól.



Szűz

Rendes, megbízható és kedves, ám kissé kényszeressé válhat, és ez megakadályozza abban, hogy meglássa az élet apró örömeit. A Lapis lazuli oldja a stresszt, és harmóniát hoz az életébe.



Mérleg

Kellemes, diplomatikus „széplélek”, ám hajlamos a túlzott konfliktuskerülésre – márpedig enélkül nincs fejlődés! A borostyán elég erőt ad ahhoz, hogy időnként „felvegye a kesztyűt”!



Skorpió

Hatalmas energiáit időnként nem tudja kézben tartani – ilyenkor hajlamos maga ellen fordítani azokat. Meg kell találnia a spirituális útját, hogy az anyagi világban megélt energiáit magasabb rendűvé alakíthassa. Az ametiszt harmóniát hoz az életébe, és véd a negatív spirituális hatások ellen!



Nyilas

Lelkes idealista, hatalmas szabadságvággyal. Negatív aspektusában azonban nem lát túl az anyagi valóságon, és nem tudja érvényre juttatni a benne rejlő erőket. Az akvamarin segít a nyilas szülöttének utat találni!



Bak

Melegszívű és jólelkű, ám rejtegeti az érzéseit – ahogy a félelmeit is. A rózsakvarc abban segíti, hogy meg merje nyitni a szívét, és igazán boldog lehessen.



Vízöntő

Független és igazságos. Nehezen boldogul azonban a párkapcsolatokkal, mert retteg a kötöttségektől – enélkül pedig nincs szeretet. A türkiz segít megélnie és megértenie ezt.



Halak

Spirituálisan nyitott, életfeladata, hogy utat mutasson másoknak. A holdkő tovább erősíti a megérzéseit, és erőt ad a mindennapokhoz.




Megjegyzések