Életfeladatok




Ha úgy érzed, arra vagy hivatott, hogy adj a világnak, fényküldötti feladatokkal érkeztél a bolygóra. Hiperérzékeny vagy, ártatlanul szemléled a világban zajló eseményeket, és hiszel a szeretet erejében. Ugyanakkor fájdalmas tapasztalatokon mész keresztül, főként emberi kapcsolataidban. 


Küldetéstudattal rendelkezel, ám lehet, hogy még mindig nem tudod, hogyan is adhatnál többet a világnak. Hidd el, nem kell mindenkinek misztikusnak lennie. Sokan a kreativitásuk által világítanak. Festenek, rajzolnak, zenélnek. Szeretetenergiákkal alkotnak dísztárgyakat, melegséget teremtenek otthonunkban. Mások a tánc szeretetével (vagy más mozgásformával) segítenek abban, hogy oldódjanak blokkjaink és önmagunk lehessünk. Néhányan a megszerzett tudástöbbletet, vagy tapasztalataikat osszák meg velünk, akár szóban, akár sorokba szedve, papírra vetve. 

Vannak, akik példával járnak előttünk, hogyan tudjuk visszaszerezni elveszett nőiességünket/férfiasságunkat, míg mások testi vagy lelki gyógyítás egyedi technikáival rendelkeznek. 


Vannak, akik szeretetüket ételekbe főzik, és abban segítenek, hogy sokáig meg tudjuk őrizni testünk egészségét. Míg mások az élethez való hozzáállásukkal mutatnak példát. 


Mindenki útja egyedi és utánozhatatlan. Onnan tudhatod, hogy az utadon vagy, hogy örömmel, alázattal és szeretettel végzed választott hivatásod. Sokféleképpen lehet fényt vinni emberek életébe. De elsőként arra van szükség, hogy gyújtsd meg a fáklyát magadban, és rövidesen messzire világít majd…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


MentésMentés

Megjegyzések