Karmikus kapcsolatok




Vannak emberek, akik első látásra erős érzelmeket váltanak ki belőlünk. Bizonytalanul kutatunk emlékeink között: Vajon mikor és hol találkoztunk? 


Karmikus a kapcsolatunk valakivel, ha akár több előző életet töltöttünk együtt, de bizonyos oknál fogva nem sikerült megbékélnünk egymással. Valamelyik fél neheztelést hordoz a lelkében a másikkal kapcsolatban. Úgy érezheti, tartoznak neki, vagy ő tartozik és folyton segíteni akar. 

Most mindketten ugyanazon időben visszajöttetek a földre, hogy békésen megoldjátok ezt a kapcsolatot, hogy megtisztítsátok az energiákat. 


A két lélek felismeri egymást, amikor a fizikai testetek találkozik. Vibrál a levegő, furcsa érzés van az ember mellkasában. Egy vadidegen ember, aki mellett mégis otthon érzem magam. 


Azért találkoztatok újra, hogy befejezzétek, amit egykoron elkezdtetek . Hogy megszűnhessen a köztetek lévő negatív energia. 

El kell engedni a régi, mérgező érzéseket, melyek blokkolják a jelent. Ez részét képezheti mindkettőtök lelki gyógyulásának. 


Egy karmikus kapcsolat számodra olyan, mint egy vizsga. Általa lemérheted, hol tartasz a fejlődésben.  Figyeld csak meg, hogyan reagálsz dolgokra... hogyan kezeled őket... Tesztelheted, amit eddig megtanultál. 


Bármennyire is dühítő számodra egy karmikus kapcsolat, ennél csak intenzívebb lesz a jövőben ez az érzés, ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a múlt feszültsége. Meg kell tanulnod elengedni, megbocsátani és elfogadni. Ez a legfontosabb lecke. 


Érezheted azt is, hogy egyszerre szeretsz és gyűlölsz valakit. Szerelmes vagy és haragos. 

Ők azok az emberek, akikkel valaha csodás kapcsolatban éltél, de lehet, hogy visszaéltek a szereteteddel, a bizalmaddal és még nem dolgoztad fel a fájdalmakat. Ha most képes vagy elengedni a régi sérelmeket, hatalmas tehertől szabadulhatsz meg, és nagyobb az esély, hogy végre meg tudsz nyílni a valódi szerelemnek. 

Elsőként vállalni kell kettőtök kapcsolatában a felelősség rád eső részét. Fel kell ismerned, hogy spirituális fejlődésed szempontjából szükség volt arra a megtapasztalásra, amit általa szereztél. A lelked beleegyezését adta. 

Tehát bocsáss meg magadnak is a bevállalt megtapasztalásért.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések