Hogyan gyógyítsd meg önmagad?



Megfigyeltem, hogy az emberek saját maguk állnak leginkább gyógyulásának útjában azzal, hogy azonosulnak a testi tünetekkel. Amikor például azt mondja valaki, hogy "van egy cisztám" vagy "van egy gyomorfekélyem". Ezzel máris elismeri, hogy az övé, az ő része, hozzá tartozik. Rögtön azonosul vele. 


Szerintem sokkal gyorsabban lesz tünetmentes valaki, ha nem azt mondja, hogy az övé, hanem egyszerűen elfogadja, hogy megjelent a testében egy tünet, ami felhívja a figyelmét néhány helytelen gondolatra vagy feldolgozatlan múltbéli problémára. Mennyivel másképpen hangzik, ha azt mondja, hogy ‘van egy ciszta a testemben'. Nem az enyém, csupán ideiglenesen megjelent, mint tünet. 


Csendesedjünk el, próbáljunk ráhangolódni az adott területre, és kérdezzük meg, mit akar üzenni nekünk. Milyen érzelmet tárolunk benne? Mi az, amiről eddig nem akartunk tudomást venni? 


Ha megfejtjük létezésének okát, képesek vagyunk az elengedésre, a megbocsátásra és mellette fontos életmódbeli változásokat eszközölünk (mozgás, egészséges étkezés), akkor a siker nem fog elmaradni. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések