Azt kívánom neked...




Azt kívánom neked, hogy bármilyen fájdalmas az élet, mindig tudj önmagad lenni. Szeresd azt a csodát, aki a tükörből tekint vissza rád! Tudd, hogy különleges, ritka kincs vagy, nincs belőled még egy a világon.


Azt kívánom neked, hogy legyen bátorságod kilépni az egészségtelen helyzetekből, melyek lelkedet mérgezik. Hogy tudj kiállni önmagadért, a saját igazságodért. Tudj továbbmenni akkor is, ha nagyon fáj. Akkor is, ha ezer sebből vérzel. Hiszen az élet lényege a teremtés és az öröm!


Azt kívánom neked, hogy merj szeretni, és szeretetet befogadni. Nyisd meg a szíved, hogy megtapasztalhasd a feltétel nélküli szeretetet. Akkor is, ha a múltban sokat csalódtál. Akkor is, ha sokat bántottál, és bűntudat gyötör. Ne büntesd magad! MINDENKI megérdemli a boldogságot akkor is, ha hibázott! 


Azt kívánom neked, hogy minden helyzetben tudj őszinte lenni. Aki ezt nem értékeli, és azt szeretné, hogy része légy az ő hazug történetének, hagyd elmenni. Boldog akkor leszel, ha önmagad vagy. Te pont így vagy szerethető. Senki kedvéért ne színészkedj, ne akarj megfelelni. Aki szeret, elfogad. Egyedi vagy, pótolhatatlan, ezt ne feledd!


Azt kívánom neked, hogy tudj türelmes lenni és hinni a gondviselésben. Hinni abban, hogy amikor bölcsebb ÉNed kijelölte számodra életed útját, pontos és precíz tervet készített. A feladatod csupán az, hogy észrevedd a benne rejlő lehetőségeket.


Végül azt kívánom neked, hogy tudj kettesben lenni önmagaddal, tudd szeretni minden sejted, és tudd, hogy hiányoznál a világból, ha nem lennél benne.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések