Juttasd ki magad a fényre!



Ne akarj mindent megérteni, ne gondolkozz állandóan! Bízz abban, hogy minden kérdésedre megérkezik a válasz a maga idejében.


Vannak dolgok, amikre még nem vagy felkészülve, s talán jobb, ha megválaszolatlan marad néhány kérdés. Lehet, hogy a válaszokkal még nem tudnál együtt élni. 

Fogadd el, bármi is vesz körbe jelenleg, így tudod a változást megidézni. Amíg hadakozol, harcolsz, addig elhiteted magaddal, hogy nem a saját kezedben van az irányítás. 


A felelősségvállalás ott kezdődik, hogy nem utasítod el a saját igényeidet csak azért, mert kemény, tudatos munkára van szükség vágyaid valóra váltásához. Felnőtté akkor válsz, ha nem a körülményeket okolod, hanem kézbe veszed az irányítást. Tudod, hogy azért vagy ma itt, mert itt akarsz lenni. Ha nem így lenne, már változtattál volna. Ezért elsődleges, hogy fogadd el, bármiben is vagy, bocsáss meg magadnak, és ismerd fel a lehetőségét annak, hogy bárkivé válhatsz, aki lenni szeretnél. Türelem, alázat, elfogadás,  kristálytiszta célok…és tudatos munka önmagadon… Ha következetesen haladsz előre lépésről lépésre, egészen biztosan kijutsz a fényre. 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések