Levél önmagamhoz



Drága Én!


Köszönöm, hogy általad létezhetek ebben a csodás világban. Köszönöm, hogy tapasztalhatok, megújulhatok, s általad napról napra nemesebbé válhatok.


Szeretnék neked elmondani valamit. Oly sokszor éreztem, hogy nem vagy elég jó nekem. Bíráltalak, mert velem is ezt tették. Bántottalak, mert mások is bántottak, és azt gondoltam, hogy ez a természetes. A mélybe taszítottalak, mert állandóan azt akartam, hogy megfelelj nekem és másoknak. De bármit is tettél, sosem volt elég jó nekem. Akárhogy igyekeztél, én többre vágytam. Egyre nagyobb elvárásokat támasztottam feléd, míg teljesen feladtad magad.


Most arra kérlek bocsáss meg nekem! Szigorú voltam, azt akartam, hogy mindenkinek megfelelj. Ma már tudom, hogy ez lehetetlen. Megértettem, hogy csak úgy tudsz megújulni és felemelkedni, ha elfogadlak, és szeretlek tiszta szívemből.


Csodálatos lélek vagy, maga a szeretet. Senki sem méltóbb nálad arra, hogy szeressem. Mostantól bízom benned és minden nap átölellek a szeretetemmel. Felnézek rád, tisztellek, csodállak téged. 

Hálás vagyok, és örökké hálás leszek érted, Önmagamért. Tudom, hogy pontosan ott vagyok, ahol lennem kell, abban a létidőben, abban a testben, abban korban és helyen, ami számomra a legmegfelelőbb. 


Soha el nem múló szeretettel és tisztelettel: ÉN


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések