Ne hagyd...



Ne hagyd, hogy mások határozzák meg, hogy ki vagy, mert így nem sok esélyed van egy boldog, kiteljesedett életre. 

Ne hagyd, hogy mások lehúzzanak maguk mellé, és ne feledd, hogy minél többet időzöl a mocsárban, annál nehezebb kimászni onnan. 

Ha egyszer becsaptak, ne hagyd, hogy újra ezt tegyék. Meg kell tanulnod, hogy sokkal inkább az érzéseidnek higgy, mint mások szavainak. 

Ne hagyd, hogy az idődet rabolja az, aki nem biztos abban, hogy veled akar lenni. Ez sokkal inkább érdek, mint valódi szeretet. 

Ne hagyd, hogy aláássa önbizalmad egy olyan kapcsolat, melyben nem te vagy az első és a legfontosabb. Ne hidd el a kifogásokat! A valódi szeretet mindent legyőz. 

Ne hagyd, hogy megítéljenek azok, akik nem ismerik az érzéseidet! Az ítélkező ember mindig önmagát minősíti. Aki nem szereti magát, folyton kritizál.

Ne hagyd, hogy lelkileg zsaroljanak, még akkor sem, ha tudod, mindezt csak félelemből teszik. A tudatlan ember azt szeretné, ha kicsinyes játszmájának te is része lennél. A gyenge ember a megfélemlítésen keresztül akar hatalomhoz jutni. 


Ne hagyd, hogy egy nap is elteljen anélkül, hogy megérezd, mekkora csoda, hogy élsz. Hogy mekkora lehetőségek rejlenek benned és az életedben. 


Ne feledd! Az erősödik fel életedben, aminek energiát adsz! Szentelj hát időt és figyelmet azoknak a dolgoknak, amelyek boldogságod forrásai.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések