A karmikus kapcsolatok




A karma és az előző életek tanulmányozása során Ted Andrews a kapcsolatok három szintjét különbözteti meg:

- a karmikus kapcsolat szintjét,
- a lélektársi kapcsolatot,
- az ikerlelkek kapcsolatát.

Karmikus kapcsolatban azokkal vagyunk, akiket a megismerkedés pillanatában régi ismerősünknek érzünk, vagy akik azonnal kiváltják bennünk a tetszés, illetve nemtetszés erős érzelmeit. Ezekkel az emberekkel azért találkozunk újra, hogy a Kiegyenlítés Törvényének értelmében valami múltbeli tartozást lerójunk.

Az, aki megszállottan keresi lélekpárját, általában karmikus kapcsolatok egész sorát létesíti.

Az arcok változnak, ám a minta mindig a régi marad. "Miért vagyok ilyen szerencsétlen?" - kérdik, és nem gondolnak arra, hogy saját maguk terelik negatív irányba az érzelmeket, eseményeket.

Bárhogy is tekintünk rá, a karmikus kapcsolatok általában nem könnyűek.

Sokkal gyakrabban viharosak vagy fájdalmasak, mint harmonikusak, és van egy olyan jellemzőjük, hogy bármennyi szenvedésnek is van kitéve valamelyik fél, képtelen véget vetni annak.

A karmikus kapcsolatban felmerülő nehézségek mind azt a célt szolgálják, hogy ráismerj egy-egy viselkedésmintára, ami egyébként észrevétlenül bújik meg személyiségedben.

Épp ezért ahelyett, hogy hibáztatnád magadat vagy a másikat, törekedj arra, hogy felismerd, mi az, amit ismételsz.

A karmikus kapcsolatokat - legyenek azok bármilyenek - több reinkarnáción keresztül hordozzuk magunkkal.

Ezek az emberek valamilyen hatással voltak ránk előző életünk valamelyikében, de lehet, hogy a kapcsolat nem úgy alakult, nem annyi ideig tartott, mint azt vártuk. Ilyenkor megmarad a vágy, és átmegy egy következő életbe, ahol, ha lehetőség van rá, a két lélek megpróbálja öntudatlanul megélni a régmúlt vágyakat.

Ez a karmikus kapcsolatok alapja.

Az előző életekben megélt közös emlékek és élmények hatására sok a közös vonás, ezért a felek már az első találkozáskor úgy érezhetik, hogy nagyon jól ismerik egymást.

Azonban ezek a kapcsolatok gyakran működésképtelenek. Ennek oka, hogy a vágy kialakulásának idején, előző életükben más személyiségekként vonzódtak egymáshoz, és nem biztos, hogy feltámad ugyanaz az érzés ebben az életünkben is. A belső kötőerők miatt azonban a kapcsolatnak létre kell jönnie. Ha akarjuk, ha nem.

Forrás: xmagazin.hu



Megjegyzések