Amikor elveszítesz minden reményt...




Úgy érzed, nem bírod tovább… leigáznak a hétköznapok, lassan elfogy a remény. Amikor azt hiszed, már nincs lejjebb, még egy hatalmasat rúgnak beléd. Kegyetlenül fáj,  már nincs erőd felállni… Nincs erőd harcolni… Eltűnt a motiváció, s megpróbálod túlélni még a mai napot. A bánat hatalmasra nőtt a szívedben, a lelked darabokra tört. Fáj, hogy annyi mindent elveszítesz magad körül. Csak zuhansz, de nincs senki, aki elkapjon… Nem találod az utat, amin folytatnod kellene. Elhagytak az útitársak, ingoványos a talaj. 

Úgy érzed, egy parányi porszem vagy a sivatag közepén, és a következő vihar talán messzire visz majd.


Arra kérlek, hunyd be a szemed egy pillanatra, és érezd át a létezést. Tudd, hogy életed minden egyes mozzanata egy precíz terv alapján zajlik. Ami fontos, nem veszítheted el, mert az ott van, mélyen a lelkedben. Ami körülötted történik, egy szükségszerű változás. A vihar megtisztít most mindent annak érdekében, hogy boldog lehess. A múlt játszmáira már nincs szükséged. Ne ragaszkodj, ne kapaszkodj, ne nézz hátra kérlek!  Fogadd el a változást, és tudd, hogy minden apró mozzanat érted történik. Amíg hordozod a sérelmeidet, folyamatos önpusztításban vagy. Nem tudod észrevenni a körülötted lévő csodás dolgokat. Abból kapsz egyre többet, amire fókuszálsz.


Igen, számtalan olyan esemény történt már életedben, amikor feladhattad volna, de még mindig itt vagy… A lelked küzdött tovább akkor is, amikor a test és az elme a végtelenségig elfáradt. 

A szívedben most is ott a remény. Tudod, hogy holnap újra fel kell kelned, és minden napfelkeltében ott van a lehetőség. A lehetőség arra, hogy újra kezdjük… a lehetőség, hogy összerakjuk darabokra tört életünket. Minden reggelben ott a lehetőség, hogy valami megváltozzon… ott belül… mélyen belül… Hogy újra érezhesd, amit úgy hívnak: remény… 


Mert hidd el, bármikor újrakezdheted. Rendelkezésedre áll minden erőforrás. Sokkal többre vagy képes, mint hinnéd. Ám amikor elveszítesz mindent, akkor a legértékesebb kincset megtalálod: ÖNMAGADAT! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések

  1. Köszönöm szépen,ez gyönyörű!😊❤️🌹🙏Áldás,és hála!❤️🙏

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen,ez gyönyörű!😊❤️🌹🙏Áldás,és hála!❤️🙏

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése