A jövő nemzedéke





Észrevetted, hogy az elmúlt néhány évben született gyermekek teljesen mások? Hihetetlen tisztaságot és szeretetet sugároznak mindenkire, akivel találkoznak. 


Ha egy ilyen gyermeket látunk, az az érzésünk támadhat, hogy különleges küldetéssel érkezett, sok mindenre fogja a környezetét megtanítani. 


Néha az az érzésünk, hogy a szüleik sem igazán értik őket. Főleg, ha még nem indultak el a tudatosodás útján, ha beleragadtak a játszmák világába. Egy ilyen családban még nagyobb feladata van egy ilyen tiszta kis léleknek. 


Vannak azonban azok a lelkek, akik a tudatos, már nagy tisztuláson keresztülment párokhoz érkeznek. Ők a harmóniába, nyugalomba, biztonságba jönnek óriási feladatokkal. Ehhez megkapják a stabil lelki és fizikai hátteret. 


Ez (is) lehet az oka annak, hogy vannak párok, akikhez eddig még nem érkezett gyermekáldás, pedig szerették volna. Eljön ennek is az ideje, és hihetetlenül sok “meddőségi” probléma oldódik meg a tudatosodás hatására. 


Az utóbbi években megfigyelhető, hogy a párok egyre később vállalnak gyermeket. Senki ne érezze magát kellemetlenül, ha negyven éves kora ellenére, még nem érzi erre érettnek magát. Ma már sokkal tovább élnek az emberek, ismerjük, hogyan tudjuk sokáig fiatalon tartani a sejtjeinket, nem ritka, hogy nők ötven éves koruk körül is vállalnak gyermeket. Ez mindenkinél más, mindenki saját maga érzi, mikor van itt az idő, mikor érett meg rá. 


Az viszont egészen biztos, hogy rendkívül fontos szerepük van gyermekeinknek abban, hogy milyen jövő elé néz az emberiség. Hogy milyen eszközöket adunk a kezükbe. Hogy megtanítjuk e nekik, mik a valódi értékek az életben. 


Biztos vagyok benne, hogy jövő legjobb gyógymódja a szeretet-terápia… 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html





Megjegyzések