Kinek van helye az életedben?




Észrevetted, hogy az utóbbi időszakban egyre tisztábban látjuk, hogy az emberi kapcsolataink milyen mértékben hátráltatnak, vagy segítenek bennünket előre az úton? 

Most valahogy felszínre kerülnek a hazugságok, a titkok, de megmutatkoznak a tiszta szeretet egyértelmű jelei is. 


Lassan egyértelművé válik, hogy vajon ki az, aki méltó rá, hogy továbbra is az életem része legyen.


Ne sajnáljunk kilépni az érdekkapcsolatokból. Ne sajnáljuk elengedni a lehúzó, panaszkodó, minden energiánkat felemésztő zsarnok ismerősöket. Most pont az a cél, hogy rendet teremtsünk ezen a területen is. 


Észre fogjuk venni, hogy a következő években teljesen lecserélődnek körülöttünk az emberek. Előkerülhetnek rég elfeledett ismerősök, és velük együtt egykoron szőnyeg alá söpört konfliktusok. Csupán azért, hogy ezek terhét ne cipeljük tovább. Itt az idő pontot tenni ezek végére. Utána pedig eldönthetjük, a kapcsolat érdemes-e arra, hogy továbbra is életünk része legyen, immáron a régmúlt terhei nélkül. 


Válsághelyzetben mindig előjön az emberek valódi énje, így elég nyitva tartanod a szemed, és figyelned, mi történik körülötted. Talán te magad is meglepődsz, hogyan reagálnak  bizonyos személyek a világban történő változásokra. Rá fogsz jönni, hogy eddig nem is igazán ismerted őket, mert mindig azt az arcukat mutatták, amit szerettek volna láttatni a világgal. 


Szerelmi háromszögek, érdekkapcsolatok bomlanak meg, hiszen a fejlődés útján járó emberek végre elkezdenek tisztán látni, és igyekeznek kilépni a számukra méltatlan helyzetekből. Így késztetik változásra a többi embert is. Még ha fájdalmas is, kérlek ne hagyd magad tovább megalázni egy számodra méltatlan kapcsolatban. A szeretet nem ok arra, hogy várj valakire évekig. Nem ok arra, hogy azt tehessenek veled, amit csak akarnak. Hidd el, hogy aki erre kényszerít, az nem téged szeret, csak magát a helyzetet. 


Egyre nagyobb a szakadék, az elhatárolódás az emberek között. Ne engedd, hogy visszahúzzanak azok, akik továbbra is a sötétséget válasszák! És kérlek, ne akarj senkit megmenteni! Nagy különbség van aközött, hogy mész valaki mellett az úton, és ha elesik, felsegíted, és aközött, hogy a hátadon cipeled. 


Csak a megérzésedre hallgass! A többieknek lehet véleményük, de senki nem tudhatja rajtad kívül, merre visz a sorsod útja. Te hozd meg a döntéseidet és vállald fel a felelősséget az életedért, agy csak nyerhetsz, hidd el! Érezz rá, kinek van helye továbbra is az életedben! Aki veled tart az úton, annak fogd meg a kezét, a többit pedig engedd el szeretettel… 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html









Megjegyzések