2018. január 9., kedd

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS: JANUÁR 10: Tartsd tiszteletben egyezségeidet!Ahányszor csak tiszteletben tartod a megállapodásaidat, benső lényed mosolyra fakad. Önbizalmad megnő, ahányszor betartasz egy ígéretet, hiszen megtanulsz hinni önmagadban.
Ha tisztelettel és igazságosan bánsz másokkal, az univerzum is ugyanezt juttatja vissza hozzád - más szóval: cselekedeteid a saját magadba és a jövődbe való befektetések. Arról tanítanak, hogy mindaddig, amíg tiszteletre méltó tetteiden keresztül bölcsen cselekedsz, megbízhatsz a többiekben és a világban.
A legfontosabb ígéretek azok, amelyeket önmagadnak teszel. Amikor megfogadod, hogy pozitív változásokat iktatsz be, egészségesebb szokásokat veszel fel, vagy ehhez hasonlókat, belső éned olyannyira fellelkesül, akár egy gyermek, akinek a szülei mókás jutalmat ígértek. Ha betartod ezeket az elhatározásaidat, lelked biztonságban és szeretve érzi majd magát, és ragyogni fog a boldogságtól.
Ma tartsd be az önmagadnak és a többieknek tett ígéretedet. Megéri erőt fektetni ennek megvalósításába a learatandó jutalmak végett... megígérjük!


Gondolat a mai napra

Ígéreteimet betartom önmagam és a többiek felé. Egyezségeimet tiszteletben tartom, szavaimat pedig betartom, és ez jólesik.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése